Hjemmekos med ny spisestue

Den siste tiden har vært veldig slitsom. Jeg har fått henvendelser fra mange forskjellige steder på grunn av Femelle, men jeg er livredd for å ta gale valg, og kanskje bli lurt selv. Jeg har nå etter mye frem og tilbake endelig bestemt meg og jeg kan med sikkerhet si at både magen, hodet OG hjertet er enig i beslutningen. Kommer selvfølgelig til å fortelle mer om dette ved en senere anledning, men akkurat nå måtte jeg bare få skrevet ned "svart på hvitt" at jeg har kommet til en avgjørelse.

 

Jeg har vært en effektiv husfrue også de siste dagene. Fant en lekker spisestue på finn.no, som vi kjøpte for en rimelig penge og det ser fantastisk ut. Nå ser hjemmet vårt endelig litt mer voksent og møblert ut. Med nytt spisebord måtte jeg selvfølgelig også ha ny løper, fine lysholdere og nye gardiner. Jeg har storkost meg i mitt oppdaterte hjem denne helgen.

 

Femelle har forresten fått seg en helt ny skribent, nemlig Kristin. Hennes første artikkel kan du lese her. Jeg likte artikkelen veldig godt og fant ut at jeg følte meg hundre prosent sikker på at Magnus er den rette for meg.


"Conviction" premierens kjolerEr det en dramafilm jeg gleder meg til å se, så er det Conviction. I dag hadde filmen premiere i Beverly Hills og filmens kvinner var kledd opp i fargerike antrekk. Juliette Lewis poserte villig fremfor fotografene i sin lårkorte, lyserosa tubekjole. Hun gikk samtidig for en matchende farge på leppene.

 

Minnie Driver var kveldens minst fargerike, men dog alikevell premierens best kledde. Hennes sorte og beige kjole hadde vakre detaljer rundt både hofte og høyre skulder. En veldig godt gjennomført look. Rake motsetning til Minnie var filmens hovedrolle, Hilary Swank. Million Dollar-skjønnheten ankom i en knelang kjole i grønne nyanser fra Chanel Couture. Jeg skulle gjerne sagt at det kledde henne, men da må jeg lyve. Det som ødela mest for denne looken var uten tvil hennes sjokkgrønne øyeskygge. Det ble alt for mye grønt på en gang.

 

Den rørende traileren av Conviction kan du se nedenfor.

 


Alexa Chung vs Blake LivelyBåde Alexa Chung og Blake Lively har brukt samme kjole med kort tids mellomrom. Blake ble først sett i Chanelkjolen på New York premieren av Twelve, og Alexa hadde den på seg i går i anledning motevisningen til Chanel i Paris.

 

Selv mener jeg at Gossip Girl-stjernen, Blake gjorde en større suksess med dette antrekket enn Alexa. Ikke på grunn av kjolen, men for de lekre beige pumpsene fra Christian Louboutin.

 

 


New York premiere av "Stone".

 

I går var det duket og klart for New York premieren av Milla Jovovich sin nyeste film, Stone. I likhet med vakre Lauren Conrad, så valgte Milla også å kle seg opp i en nydelig, hvit blondekjole fra Emilio Pucci. Over de neste tre årene blir Resident Evil-stjernen å se i hele sju filmer. Blant annet Bad Luck, Faces in the Crowd og The Three Musketeers. I sistnevnte skal hun spille mot Orlando Bloom.

 

I hennes nyeste film, Stone spiller hun mot Edward Norton og Robert De Niro. Filmtraileren kan du sjekke ut nedenfor.

 


The Lauren Conrad Style GuideDen tidligere The Hills-stjernen og bestselgende forfatteren, Lauren Conrad begynte i går på sin store bokturne, både for boken Sugar and Spice og The Lauren Conrad Style Guide. Hun var som en drøm i sin hvite kjole fra Mrchesa i New York i går. De vakre blondene på kjolen, samt hennes nydelige hodepynt var selvfølgelig perfekt på Lauren.

 

Hvorfor hun har valgt beige pumps skjønner jeg ikke. Jeg mener at sorte sko hadde gjort antrekket enda mer komplett.


Chanel Fashion ShowKeira Knightley så fantastisk ut på motevisningen til Chanel i går. Med en gullstriket minikjole og sorte pumps fra Miu Miu var hun definitivt et av showets største blikkfang på første rad.

 

Jeg elsker at Keira har gått tilbake til sin vakre bob-frisyre. Den setter hennes brune forførende øyne i fokus.

 Nok en brunøyd skjønnhet møtte opp på Chanel sin motevisning. Nemlig den tidligere OC-stjernen, Rachel Bilson så sukkersøt ut som alltid på Chanel sin motevisning i går. Både hun og Keira Knightley hadde selvfølgelig på seg kjoler fra designeren. Rachel kjørte på med en tynn, fargerik kjole, samt en stilig sort lærjakke.

 

Hun var virkelig et vakker syn i gladiatorpumps, lekker etterskille og rød Chanel veske.


Vakker i marineblåttOm du er One Tree Hill-fan, så kjenner du sikkert igjen denne vakre jenta. Shantel VanSanten har spilt "Quinn" i OTH i hele 27 episoder, og nå prøver hun for fullt å få fart på sin filmkarriere. I sin marineblå cocktailkjole og metalliske pumps viste hun frem sitt flotte smil på den røde løperen forrige uke. De grønne pastellfargede øredobbene fikk virkelig fremhevet hennes nydelige vakre øyne.

Hun minner meg om en yngre versjon av Twilight-skuespilleren, Elizabeth Reaser.


Alexa Chung i høstens IT-farge!Talkshow-verten Alexa Chung ble sett i denne nydelige kamelfargede kåpen i Paris forrige uke. Hun er i Frankrike for den beryktede moteuken og på bildet ovenfor står hun utenfor motevisningen til designermerket, Chloe. Under den herlige kåpen hadde hun på seg en like nydelig, mørkeblå blondekjole. Jeg liker hvordan hun har blandet fire forskjellige farger. Hennes lyserosa og veldig spisse sandaler, samt den sofistikerte brune vesken satte virkelig prikken over i'en for dette antrekket.

 

Bare Alexa kan få en slik enkel hårsveis til å se trendy ut. Legg merke til den gigantiske ringen hun har på venstre hånd. I love it!


Blake Lively kledd i Elie SaabHvordan har det seg at absolutt alt ser bra ut på Blake Lively? Gossip Girl-stjernen imponerte nok en gang på en begivenhet holdt av Tiffany & Co. i New York forrige uke. I denne lilla chiffon-kjolen fikk hun plenty av oppmerksomhet fra både fotografer og andre fashionistaer. Det sorte i kjolen fra Elie Saab får virkelig fremhevet hennes former på en elegant måte, og den rufsete Wang-fletta var nok et perfekt valg til dette antrekket.

 

Blake blir å se i thrilleren The Town mest sannsynlig denne vinteren, og allerede neste år får du se henne spille mot kjekkasen, Ryan Reynolds i Green Lantern.


Forførte alle i sortVanessa Hudgens var uten tvil kveldens største blikkfang på GUESS arrangementet i L.A forrige uke. Med bølgete hår, midtskill og sotede øyne var hun et forførende syn. Hun møtte opp i skinnstøvletter og en lårkort, sort kjole fra GUESS (selvfølgelig). Vanessa matchet opp det mørke antrekket med en leopardmønstret clutch og store sølvringer!

 

High School Musical-stjernen kan endelig begynne å glede seg til å komme seg bort fra Disney stempelet. Den 1. april neste år har nemlig hennes nye film, Beastly premiere i Norge. I den romantiske fantasyfilmen spiller hun mot den nåværende kjæresten til Dianna Agron, kjekkasen Alex Pettfyer og fashionistaen Mary- Kate Olsen. Samme måned neste år kommer også filmen, Sucker Punch på kino, nok en film Vanessa spiller hovedrollen i sammen med Emily Browning.

 

Det ser definitivt ut til at 2011 blir Vanessa sitt store filmår, og med et utseende som hennes blir det nok ikke et problem å lande flere roller.


Den vakreste i Gossip GirlÅh. Hvor vakker er ikke Gossip Girl-stjernen Jessica Szohr? Hun er uten tvil den peneste skuespillerinnen jeg vet om. Bortsett fra Natalie Portman da selvfølgelig. Hvorfor hun alltid spiller den som får "restene" til Serena og Blair i GG skjønner jeg ikke. Hun er i mine øyne penere enn begge to til sammen. Heldigvis er det hun som har kapret kjekkasen som spiller Chuck, Ed Westwick i virkeligheten. You go girl!

 

Nå har forresten jeg og min kjære kost oss med filmen, Prince of Persia. Til alle dere som har slaktet den: You were wrong!


Rachel Bilson in leopardAnother beauty that looks amazing in Roberto Cavalli is Rachel Bilson. This leopardprint gown is gorgeous on her. The pretty red clutch makes the outfit complete. I also have a fascination on Rachel's eyebrows. They are so perfect!


A star for LeonaLeona, you just keep getting prettier and prettier. I love the little star you paint on under your right eye. It looks great!

 

Anyone else loving Leona Lewis in this orange gown from Roberto Cavalli?


RSS 2.0
hits